Klantenservice
+31 (0)35 69 311 09
Bel ons voor vragen of advies. Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 07:00-17:00 en za 07.30-13.00
Kiezen voor van Paridon
  • Ruim 90 jaar ervaring
  • Flexibele, klantgerichte service
  • Bezorging in Midden-Nederland
  • Geen voorrijkosten, all-in prijzen
  • Incl. 2 weken huur
  • Betalen met iDeal of PIN

Container huren

Maak in het menu links uw keuze op basis van soort container of het soort afval. Weet u niet zeker welk afval u zelf mag afvoeren? Kijk dan even in ons overzicht van afvalstromen.
U kunt uw container direct met Ideal betalen of bij levering met PIN. Al onze auto's zijn voorzien van een mobiele pinautomaat. Wij accepteren geen contante betalingen.

U kunt de gewenste ophaaldatum aangeven, of contact opnemen als de container vol is. Indien mogelijk komen we hem nog dezelfde dag ophalen. De standaard huurperiode van een afzetcontainer is 14 dagen, maar er zijn ook andere afspraken mogelijk om een container te huren.

Onze rolcontainers zijn beschikbaar op basis van een helder eenjarig contract - zonder kleine lettertjes te huren. We komen graag en vrijblijvend naar uw bedrijf om te overleggen over de beste oplossing voor uw afvalstroom. Een container huren doet u bij Van Paridon. Slim geregeld!
Bel of mail even om een afspraak te maken. 

Ons werkgebied bevat in principe de regio’s:
Almere, Amsterdam, Amstelveen, Ankeveen, Baarn, Blaricum, Breukeleveen, Bussum, Diemen, Eemnes, 's-Graveland, Hilversum, Hollandse Rading, Huizen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevegt, Soest, Vreeland, Weesp.

LET OP: Buiten deze regio kunnen wij een geplaatste webshopbestelling dus niet leveren. Uiteraard is het in overleg wel mogelijk om door ons werkzaamheden te laten verrichten die buiten deze regio vallen.